13 Aralık 2013 Cuma

Usta hoca Tolga Zengin'in acısını paylaştı

61SAAT SPOR SERVİSİ - Melek Zengin, bir süre önce Karadeniz Teknik Üniversitesi Onkoloji Bölümü'ne nakledildi ve tedavisi burada sürüyordu... Tolga da, bu hafta yönetim den aldığı izinle annesini görmek üzere Trabzon'a gitti, bugün İstanbul'a döndü. Milli futbolcu acı haberi uçaktan indikten çok kısa bir süre sonra aldı. Annesi Melek Zengin hayatını kaybetti. Bu süreçte kuşksuz Tolga'nın en büyük destekçilerinden biri de Şenol Güneş oldu. Güneş, bugün Melek Zengin'inTrabzon'da düzenlenen cenaze törenine katıldı. GüneşTrabzon'a İstanbul'dan Beşiktaş kafilesiyle ile birlikte geldi. Başsalığı sırasında Tolga Zengin ve Şenol Güneş karşı karşıya geldi ve tam o sırada Tolga tekrar göz yaşlarına boğuldu. 


Melek Zengin’in cenaze törenine Trabzon Valisi Abdi Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyelerimiz, teknik heyet ve futbolcularımız, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, TFF yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Beşiktaş teknik heyet ve futbolcuları katıldı.
Kılınan namazın ardından cenazeyi Tolgan Zengin ile eski ve yeni takım arkadaşları omuzlara alarak cenaze arabasına götürdü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder