4 Mart 2014 Salı

Bahçeli’den gece yarısı mitingi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gece saat 01.30 sıralarında Çanakkale’ye geldi. Bahçeli, bir dinlenme tesisinde kendisini bekleyen partililere hitap etti.

İzmir gezisini tamamlayan MHP lideri Devlet Bahçeli, Trakya turu öncesinde, geçiş güzergahındaki Çanakkale’de partililerle bir araya geldi. Gece saat 01.30’da Çanakkale’ye gelen Bahçeli’yi, Çanakkale-İzmir karayolu üzerindeki Truva Turizm Dinlenme Tesislerinde Çanakkale İl Başkanı Efkan Erkan, Belediye Başkan Adayı Halil Rüştü Akgün, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, ilçe ve belde belediye başkan adayları ile yaklaşık bin partili karşıladı. Tesislerde bir süre dinlenen Bahçeli, daha sonra kendisini bekleyen partililere hitap etti.

Mahalli idareler seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını il il gezerek sürdürdüklerini söyleyen Bahçeli, “30 Mart seçimleri ülkemiz için çok büyük önem arz etmektedir. Sadece belediye başkanları ve üyelerinin seçiminin ötesinde Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı iç ve dış sorunlar, sosyal ve ekonomik sıkıntılar, gelişen diğer olaylar bu seçimlere çok farklı bir anlam yüklemektedir. Bu nedenle de tüm siyasi partilerimiz seçimlere ayrı bir özen göstermektedir. Siz değerli dava arkadaşlarımızdan isteğimiz, seçimlere bütün yakınlarımızla, sandığa götürebileceğimiz oy kullanma çağına gelmiş her insanımızla birlikte giderek oylarımızı kullanmak, oy kullanmanın ötesinde oylara sahip çıkmak. Onun için de ilçe ve il teşkilatlarımızın görevlendirdiği sandık görevlileri, en son gün davasına sahip çıkacak bir şuurla kullanılan oyların herhangi bir hile ile şaibe altında bırakacak davranışlardan uzak tutmaları için gayret göstermelerini, sandık günü en erken saatte görevlerine giderek sayımların tamamlanacağı ana kadar görevlerini yerine getirmelerini istiyoruz” dedi.

"MİLLETİN KAFASI KARIŞTI"

17 Aralık operasyonu hakkında da konuşan Bahçeli, “Bugün 78’inci günündeyiz. 17 Aralık’ta yapılan operasyon, şu an için iktidarın olayların üzerine gitmeme veya yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının kendileri için komplo olduğu iddiasıyla gündemi buraya kilitleyerek yargıyı çalıştırmıyor. Bu nedenle milletimiz üzüntü içerisinde. Bu olaylar doğru mudur? Yoksa birtakım komplolar mıdır? Yoksa Başbakanın iddiasıyla bir yargı darbesi midir? Neyin nesidir? Bunu aydınlatmak Sayın Başbakana düşer. 4 tane bakan çocuğu karışmış, bir banka genel müdürü karışmış, ayakkabı kutularında 4 buçuk milyon dolar gibi yüksek meblağlar bulunduğu iddiası var. Bütün bunlar milletimizin kafasını karmakarışık ediyor” diye konuştu.

Bahçeli, daha sonra alkışlar ve sloganlar eşliğinde Çanakkale’den ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder